14ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Κατόπιν πρότασης του Διευθυντή - κ. Παντελή Χρήστου - και σχετικής απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων, στις 17-5-2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων για 2η χρονιά απονεμήθηκαν Αναμνηστικά Διπλώματα και Έπαινοι σε μαθητές / -τριες του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους σε σχολικές και εξωσχολικές δράσεις (αθλητισμός, χορός, ζωγραφική, εθελοντισμός, ενσυναίσθηση, φιλαναγνωσία, Βουλή των Εφήβων κ.λ.π.). Απονεμήθηκαν και δύο Εύφημοι Μνείες στις καθαρίστριες του σχολείου μας (κ. Βλάμη Μ. και κ. Δημητροπούλου Ε.).

Η απονομή συνιστά μια προσπάθεια ώστε να “φωτιστούν” και άλλες πλευρές τόσο των παιδιών όσο και της σχολικής κοινότητας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι παρέδωσαν αθλητικές εμφανίσεις για τις σχολικές ομάδες ως δωρεά στο σχολείο μας και αναμνηστικό ενθύμιο στον Διευθυντή.

Έγινε σύντομη παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του ηλεκτρονικού περιοδικού της Φιλαναγνωσίας και παρουσιάστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης ενδεικτικά ορισμένοι χοροί του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Χορευτικές Ταυτότητες». Παράλληλα εκτέθηκαν έργα / δημιουργίες των παιδιών από τις  δράσεις που αφορούσαν το σεβασμό της διαφορετικότητας.

 10  11  4  5
 1  2  3

 14

 8 12   13  9